Postat pe 9 iunie 2016 în Articole, Noutăţi

 

În atenția celor care nu doresc să fie fraudați!

 

Aș dori să vă pun în vedere faptul că dacă vreo persoană din parohia noastră vă va aborda pentru un ajutor financiar “sub formă de împrumut” ­— vi se vor cere de obicei sume deloc neglijabile — vă rog să fiți atenți!

Motivul prezentat va fi întotdeauna plauzibil și mereu SUB FORMĂ DE URGENȚĂ!    Vi se va spune că fetița, cu grave probleme cardiace, trebuie să fie operată, că fusese de mult timp programată DAR ACUM a sosit “specialistul!”, medicul “din Franța” (… sau altă țară)!, … și că ACUM este oportunitatea pentru operație doar că nu sunt banii necesari și mai lipsesc … (vi se va spune o sumă).

Ori vi se va spune ca ACUM au sosit medicamentele (pentru tratamentul de după o grea operație pe inimă a copilului), care sunt în aeroport și care sunt extrem de necesare și … “este urgent” doar că nu pot fi scoase din aeroport deoarece lipsesc o parte din bani … etc.

S-ar putea să împrumutați o dată și să vi se restituie banii integral și la termenul stabilit … dar asta este pentru a vi se câștiga încrederea …; a doua sau a treia oară veți fi înșelați.

Au pățit-o mai multe persoane din parohia noastră!

Este cazul ca nimeni să nu mai cadă victimă acestui șiretlic! Aviz amatorilor!

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>