Postat pe 29 iunie 2013 în Noutăţi
  •  Săptămâna aceasta avem Prima Vineri şi Prima Sâmbătă a lunii. Atât vineri, 5 iulie 2013, cât şi sâmbătă, 6 iulie 2013, Adoraţia în faţa Prea Sf. Sacrament expus începe la ora 17.00. Vă reamintim că Adoraţia din Prima Sâmbătă este dedicată în chip deosebit familiilor din parohia noastră, pe care le invităm cu drag să participe.

 

  • Iubiți credincioși, de câțiva ani cu ocazia sărbătorii Sfintei Fecioare Maria de pe muntele Carmel are loc pelerinajul marian la Mănăstirea fraţilor carmelitani desculți de la Ciofliceni.

Sâmbătă, 13 iulie 2013, Arhiepiscopia împreună cu Mănăstirea şi Asociaţia Familiilor Catolice „Vladimir Ghika” organizează cel de-al optulea pelerinaj cu tema, Regina mărturisitorilor, în Anul Credinței. Pelerinajul este o ocazie de pregătire pentru marele eveniment al Beatificării venerabilului Vladimir Ghika. Se dorește ca din fiecare parohie să ia parte un grup de credincioși (familii, copii, tineri, adulți).

Pentru o bună organizare vă rugăm să vă înscrieți pe lista de pe măsuța din biserică. În funcţie de numărul de înscrişi în fiecare parohie, se vor închiria mijloace de transport (microbuz, autobuz) pentru deplasarea de la Biserica Franceză până la Baloteşti, Ilfov (la Monumentul eroilor). De acolo va începe pelerinajul pe jos. Drumul de întoarcere se organizează de la Mănăstire la staţia de metrou Aviatori sau Victoriei.

Preţul călătoriei dus-întors este de 20 lei de persoană.

Ultima zi de înscriere în parohii este duminica viitoare, 7 iulie 2013.

Sâmbătă 13 iulie 2013, locul de întâlnire al pelerinilor este Biserica franceză, la ora 9.30.

Fiecare pelerin să ia cu sine apă, prânz la pachet, încălţăminte adecvată, pălărie, rucsac, umbrelă (în caz de ploaie).

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>