Postat pe 25 mai 2013 în Noutăţi
  • Joi, 30 mai 2013, avem Solemnitatea “Trupul şi Sângele Domnului”. Este sărbătoare de poruncă. Vom celebra trei Sfinte Liturghii: la 8.00, 10.30 şi 18.00.
  • Sâmbătă, 1 iunie 2013, Prima Sâmbătă a lunii. Adoraţia Euharistică din această zi, dedicată în chip deosebit familiilor din parohie, începe la ora 17.00. Vă reamintim că luna iunie este o lună închinată cinstirii Inimii Preasfinte a lui Isus.
  • Duminica viitoare, 2 iunie 2013, la ora 16.00 va începe Procesiunea cu Prea Sf. Sacrament, de la Biserica Italiană până la Catedrala Sf. Iosif, unde se va încheia cu celebrarea Sfintei Liturghii prezidată de Păstorul Arhidiecezei noastre, ÎPS Ioan Robu. Suntem îndemnaţi să participăm în număr cât mai mare la această mărturisire publică de credinţă în prezenţa reală a lui Isus în Sf. Euharistie. După Sf. Liturghie, în catedrală, va urma un moment de adorație euharistică, în comuniune cu Sf. Părinte Papa Francisc, care la ora 18.00, ora noastră, va fi în adorație în fața Sf. Sacrament.

Aici, în biserica noastră, programul Sfintelor Liturghii rămâne neschimbat: 8.00, 10.30 și 18.00.

  • Iubiți credincioși, în vederea unei cât mai bune organizări pentru evenimentul declarării ca fericit a Mons. Vladimir Ghika, de la Romexpo, în data de 31 august 2013, ora 11.00, toți cei care doresc să participe, trebuie să completeze un bilet de înscriere, pe baza căruia se va elibera un pass de intrare. Biletul îl găsiți în biserică, îl completați și-l aduceți la parohie, sau îl lăsați la standul de cărți, sau îl puteți pune în cutia poștală a parohiei. Înscrierile se fac până pe data de 25 iunie 2013.

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>