Postat pe 6 aprilie 2013 în Noutăţi

–      Luni, 8 aprilie 2013, Sărbătoarea Bunei Vestiri. Vom celebra trei Sfinte Liturghii: la 8.00, 10.30 şi 18.00.

 

–      Duminica viitoare, 14 aprilie 2013, în cadrul Sfintei Liturghii de la ora 10.30, un grup de copii ai parohiei noastre va primi pentru prima oară Taina Sfintei Împărtăşanii. Noi, preoţii, vă invităm cu drag să participaţi la acest eveniment deosebit din viaţa lor.

 

–      Mulţumind tuturor celor care anul trecut au răspuns apelului nostru, vă îndemnăm şi anul acesta, iubiţi credincioşi, să direcţionaţi cei 2% din impozitul anual pe venit, către parohia noastră.

Găsiţi Formularul 230, completat cu datele parohiei, la standul de cărți din biserică sau pe site-ul parohiei: www.sfantacruce.ro/doilasuta.php

Apoi acest formular 230, completat cu majuscule, trebuie (până pe 25 mai 2013) depus sau trimis prin poştă (scrisoare recomandată cu confirmare de primire) la administraţia financiară a sectorului de care aparţineţi cu domiciliul; sau îl aduceţi la parohie!

Vă mulţumim că sunteţi alături de necesităţile bisericii noastre!

Precizăm că această acţiune nu se adresează pensionarilor şi nu are legătură cu plata contribuţiei sau cultul (1% din venit) pentru biserică!

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>