Postat pe 18 august 2012 în Noutăţi

 

 

 

 

 

 

Iubiţi credincioşi, Vă reamintim că un relicvar ce conține moaşte ale Sfintei Rita de Cascia, va fi prezent aici, în biserica noastră, în zilele de sâmbătă, 25 august (începând cu ora 17.00), duminică, 26 august (toată ziua) şi luni, 27 august (până la ora 14.00).

4 comentarii la “Sfânta Rita la „Sfânta Cruce” !”

Pentru a schimba imaginea de la avatar, accesează site-ul gravatar.com.
 1. Plecaciune,
  Multimesc pentru semnalare.
  Blogul semnalat in campul Site Web dedicat Sfintelor Moaste Ortodoxe si Catolice este unul cu ceva ani de existenta. Este foarte vizitat.
  Va rog sa nu considerati mesajul ca unul al mandriei.
  Dan Gh, prof. univ. pensionar, specialist calculatoare
  Doamne ajuta-i pe catolicii si ordocsii nostri sa fie uniti in fata GLOBALIZATORILOR RAI
  http://dan.somnea.free.fr/TOUR/

 2. MARIANA MIHUT spune:

  Chiar daca sunt ortodoxa si Sf.RITA este a Bisericii Romano-Catolice, eu o cinstesc si o rog sa ne fie mijlocitoare inaintea lui Dumnezeu pentru mine si familia mea, pentru Romania, pentru a primi ajutor in rezolvarea problemelor de zi cu zi. Mai exista tot in cadrul Bisericii Catolice Fecioara Stigmatizata de la BOCSIG JUD. ARAD, RAFILA GALUT care este inmormantata in Com. BOCSIG, JUD. ARAD si care la fel rezolva probleme inposibile.Multi bolnavi si oameni cu probleme se duc la Mormantul RAFILEI GALUT si dupa credinta lor primesc vindecare si rezolvarea tuturor problemelor.Dumnezeu sa ne ajute sa facem voia Tatalui!
  Sfanta RITA roaga-te lui Dumnezeu pentru noi pacatosii!

 3. manoliu_irma spune:

  Trebuie sa-i multumim Pr.Paroh pentru stradania Dumnealui de a aduce relicvarul cu moastele Sf. Rita cat si filmul despre viata Sf Rita, care ne-a impresionat profund.
  Cate persoane (in genunchi sau nu )au cerut mijlocirea rugaciunii lor la Isus,Fiul Mariei!!!
  Acea multime care a ingenunchiat in acest Lacas de Cult ,Biserica Sfanta Cruce (incluzand si fiinta mea) arata greutatea, dar si multitudunea necazurilor care apasa sufletele noastre.
  Parinte!Dumnezeu sa va rasplateasca pentru faptul ca ne-ati dat posibilitatea sa alergam la Sf. Rita, aleasa lui Dumnezeu ca mijlocitoare in cazuri disperate.
  Irma Manoliu

  • ANA LADAN spune:

   Multumim tuturor celor care ne-au dat posibilitatea sa avem si in Parohia noastra relicvarul cu moastele Sf.Rita ,iar parintelui paroh ca a initiat novena si impreuna rugaciunile noastre au facut ca intradevar Sf. Rita, mijlocitoarea cazurilor disperate sa ne ajute pe multi dintre noi(ma numar si eu printre ei), semn ca Dumnezeu a stiut pe cine sa aleaga pentru a ne veni in ajutor. Trebuie sa credem si sa ne rugam mereu cu toata fiinta noastra.Noi pacatosii multumim Bunului Dumnezeu si Sf.Rita pentru ajutorul primit.

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>