• Vineri, 29 iunie, Solemnitatea Sfinţilor Petru şi Paul; sărbătoare de poruncă. Programul Sfintelor Liturghii: 08.00, 10.30, 18.00.
  • În multe parohii a devenit deja o tradiţie ca în timpul verii, să se organizeze aşa-zisa Vara împreună, adică timp de o săptămână, copiii parohiei cu vârsta între 6 şi 13 ani, să aibă un program împreună de: jocuri, ateliere de creaţie, film, cântece, rugăciune, voie bună. Ne-am gândit ca începând de anul acesta, să se organizeze o astfel de acţiune şi în parohia noastră, între 2 şi 6 iulie. Programul va fi asigurat de preoţii din parohie şi de o educatoare a grădiniţei noastre. Înscrierile se fac la biroul parohiei.
  • Iubiţi credincioşi, având experienţa anilor precedenţi, cu privire la numărul foarte mic de credincioşi care participă la Sf. Liturghie de duminică de la ora 16.30, în timpul verii, când mulţi credincioşi pleacă în concediu, mulţi elevi şi tineri, în vacanţă, am hotărât ca pe timpul verii, începând cu data de duminică, 1 iulie, să se suspende Sf. Liturghie de la ora 16.30.

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>