Postat pe 2 iunie 2012 în Noutăţi

–      Joi, 7 iunie 2012, avem Solemnitatea Trupul şi Sângele Domnului. Este sărbătoare de poruncă. Vom celebra trei Sfinte Liturghii: la 8.00, 10.30 şi 18.00.

 

–      Duminica viitoare, 10 iunie 2012, vom celebra doar trei Sfinte Liturghii: la 8.00, 10.30 şi 18.00, deoarece la ora 16.00 va începe Procesiunea cu Prea Sf. Sacrament, de la Biserica Italiană până la Catedrala Sf. Iosif, unde se va încheia cu celebrarea Sfintei Liturghii prezidată de Păstorul Arhidiecezei noastre, ÎPS Ioan Robu. Suntem îndemnaţi să participăm în număr cât mai mare la această mărturisire publică de  credinţă în prezenţa reală a lui Isus în Sf. Euharistie! Este aşadar suspendată Sf. Liturghie de la ora 16.30!

 

–      Tot, duminica viitoare, 10 iunie 2012, colecta de la toate Sf. Liturghii va fi pentru misiunea Arhidiecezei noastre din Africa. De ceva timp, Părintele Cristian Pişta, singurul misionar al Arhidiecezei noastre, a fost numit paroh la Sololo, o parohie din Dieceza de Marsabit, din nordul Kenyei, unde se confruntă cu multe neajunsuri. Părintele Emanuel Dumitru, fost vicar la Sf. Cruce, responsabil cu Centrul Misionar Diecezan, face un apel mai mult decât călduros la generozitatea Dvs. pentru această colectă, el personal, pe 18 iunie 2012, având ocazia să ducă acest ajutor financiar la aceşti fraţi ai noştri de acolo, unde va rămâne pentru o experienţă pe o perioadă de 3 luni.

 

–      Iubiţi credincioşi, după cum puteţi citi şi din afişul din avizierul parohiei, toţi episcopii catolici din ţară, insistă asupra responsabilităţii noastre cetăţeneşti de a ne exprima votul de duminica viitoare pentru alegerile locale.

 

O duminică frumoasă şi o săptămână binecuvântată tuturor!

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>