• Radio Maria România este singurul post de radio catolic din ţara noastră, înfiinţat în urmă cu şase ani. Deşi se recepţionează pe unde radio doar în nord-vestul ţării, postul de radio poate fi ascultat şi la noi prin internet şi prin cablu RDS, pe canal DIGI. Radio Maria transmite ştiri din viaţa Bisericii Catolice locale şi universale, emisiuni cultural-religioase, celebrări liturgice. Radioul funcţionează exclusiv pe bază de donaţii. În fiecare an se organizează o colectă la nivel naţional, pentru sprijinirea radioului catolic. În acest an, colecta se face duminica aceasta, 15 aprilie, în toate diecezele catolice din ţara noastră. Cei care doresc, pot să-şi ofere contribuţia depunând banii în cutia special pregătită de Radio Maria cu acest scop, care se găseşte la standul de cărţi din biserica noastră.

 

  • Tot astăzi, după amiază, la ora 15.00, în Catedrala „Sf. Iosif”, se celebrează o Sf. Liturghie solemnă cu ocazia încheierii Novenei în cinstea Divinei Milostiviri, iar seara, la ora 19.30, tot în catedrală, are loc un concert de muzică religioasă cu ocazia căruia este organizată o colectă specială pentru terminarea lucrărilor la Biserica „Sf. Francisc” de aici, din Bucureşti.

 

  • Duminica viitoare, 22 aprilie, în cadrul Sfintei Liturghii de la 10.30, un grup de copii ai parohiei noastre va prima pentru prima oară Taina Sfintei Împărtăşanii. Noi, preoţii, vă invităm cu drag să participaţi la acest eveniment deosebit din viaţa lor.

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>