Postat pe 11 martie 2012 în Noutăţi

–      Marţi, 20 martie 2012, vom începe, ca în fiecare an, Trezena (devoţiune de 13 marţi) în cinstea Sf. Anton de Padova.

Toţi aceia care aleargă la ajutorul Marelui făcător de minuni, Sf. Anton de Padova, şi doresc să urmeze devoţiunea celor 13 marţi, îşi pot exprima intenţia de rugăciune (acatistul) la biroul parohiei.

Timp de 13 săptămâni, în fiecare marţi seara, după Sf. Liturghie cu predică, la care sunt pomenite toate intenţiile (acatistele), urmează: rugăciuni în cinstea Sf. Anton de Padova, binecuvântarea cu moaştele sfântului şi venerarea lor.

 

–      Mulţumind tuturor celor care anul trecut au răspuns apelului nostru, vă îndemnăm şi anul acesta, iubiţi credincioşi, să direcţionaţi cei 2% din impozitul anual pe venit, către parohia noastră.

Găsiţi Formularul 230, completat cu datele parohiei, pe măsuţa din biserică sau pe site-ul parohiei: http://www.sfantacruce.ro/doilasuta.php

Apoi acest formular 230, completat cu majuscule, trebuie (până pe 25 mai 2012) depus sau trimis prin poştă (scrisoare recomandată cu confirmare de primire) la administraţia financiară a sectorului de care aparţineţi cu domiciliul; sau îl aduceţi la parohie!

Vă mulţumim că sunteţi alături de necesităţile bisericii noastre!

Precizăm că această acţiune nu se adresează pensionarilor şi nu are legătură cu plata contribuţiei sau cultul (1% din venit) pentru biserică!

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>