Postat pe 9 mai 2010 în Noutăţi

– JOI, 13 MAI 2010, SOLEMNITATEA:  ÎNĂLŢAREA DOMNULUI (Sărbătoare de poruncă)

PROGRAMUL SFINTELOR LITURGHII: 800, 1030, 1800.

– ASOCIAŢIA FAMILIILOR CATOLICE „VLADIMIR GHIKA” organizează duminică, 16 mai 2010, comemorarea a 56 de ani de la trecerea la Domnul a Mons. Vladimir Ghika.

  • ora 17:00 – rugăciunea Rozariului la mormântul Monseniorului, situat în cimitirul Bellu Ortodox (zona 19)
  • ora 18:00 – Sf. Liturghie, la parohia „Sf. Tereza”
  • ora 19:00 – mărturii despre Mons. Ghika, în Aula Magna a Colegiului „Sf. Iosif”.

– MULŢUMIND TUTUROR CELOR CARE AU RĂSPUNS DEJA APELULUI NOSTRU, VĂ REAMINTIM, IUBIŢI CREDINCIOŞI, ÎNDEMNUL CA ŞI ANUL ACESTA SĂ DIRECŢIONAŢI CEI 2% DIN IMPOZITUL ANUAL, CĂTRE PAROHIA NOASTRĂ. GĂSIŢI FORMULARUL 230, COMPLETAT CU DATELE PAROHIEI, PE MĂSUŢA DIN BISERICĂ.

LA ACEST FORMULAR (COMPLETAT CU MAJUSCULE!) SE ATAŞEAZĂ O COPIE DE PE FIŞA FISCALĂ PE CARE O PRIMEŞTE FIECARE ANGAJAT DE LA LOCUL DE MUNCĂ. APOI ACEST FORMULAR 230 ŞI COPIA DE PE FIŞA FISCALĂ TREBUIESC (PÂNĂ PE 15 MAI 2010) DEPUSE SAU TRIMISE PRIN POŞTĂ (SCRISOARE RECOMANDATĂ) LA ADMINISTRAŢIA FINANCIARĂ A SECTORULUI DE CARE APARŢINEŢI CU DOMICILIUL; SAU LE ADUCEŢI LA PAROHIE.

– A SOSIT ULTIMUL NUMĂR AL REVISTEI ACTUALITATEA CREŞTINĂ.

– REAMINTIM CELOR CARE N-AU RIDICAT CD-UL CU POZE ŞI DVD-UL CU FILMAREA DE LA PRIMA SF. ÎMPĂRTĂŞANIE, SĂ TREACĂ PE LA BIROUL PAROHIEI.

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>