Nu ești autentificat.

#1 2015-11-14 23:20:14

eueucalipt
Membru
Data înregistrării: 2015-11-14
Mesaje: 1

Creștinismul Expus

Până acum un an am fost creștin, nu eram un creștin foarte credincios dar mă consideram creștin. În ultimul timp aveam îndoieli în legătura cu creștinismul, așa că am început să studiez cât mai mult. Totul s-a schimbat când, acum câteva luni un prieten mi-a recomandat site-ul http://crestinismulexpus.blogspot.ro. Pe acest site am găsit multe articole în care sunt aduse dovezi solide ce demonstrează că creștisnimul este o înșelătorie și un program de înrobire în masă a populației, ca și fratele său Islamul (bineînțeles că trebuie să ai o oarecare inteligență să poți înțelege articolele și cel mai important să ai o gândire liberă, să lași spiritul de turmă, care este foarte puternic, deoparte). Pe mine m-au convins acele articole + multe altele de pe siteurile partenere, după ce am citit toate articolele și mi-am petrecut câteva luni pentru o studia dacă într-adevăr sunt autentice informațile, am făcut câteva conexiuni și am realizat că am trăit într-o minciună până acum. Vă invit și pe voi să citiți și aștept părerile voastre, sunt dispus să vă aud părerile pentru ca la fel ca și voi, caut adevărul. Nu mai rămâneți ignoranți și docili și să nu va mai limitați doar la biblie, asta este  o gândire închisă și limitată nici decum una liberă și nu ajungeți nicăieri cu ea. După ce am început să înțeleg cum funcționează acest program de manipulare și îndobitocire a populației am putut vedea dincolo de trucurile creștisnimului, în realitate biblia este O CARTE DE VRĂJITORIE EVREIASCĂ, pe siteul de mai sus găsiți un articol în care ne este explicat de ce.

Am văzut că acel site aparține de "Bucuria lui Satan", Satanism Spiritual, care din câte văd este un satanism destul de omenesc nu cum ne învață biserica. Biserica m-a învățat că sataniștii sacrifică animale și oameni, sunt drogați și ființe oribile dar din câte văd acești oameni respectă animalele, sunt predici pe forumul lor în care este descurajat consumul de droguri unde ni se explică de ce și din câte am observat religia lor este una foarte ümana, pot spune că mult mai umană și mai logică decât creștinismul. Au și o secțiune pentru protecția animalelor pe forum. Religia lor pare mult mai credibilă decât creștinismul pentru că vin cu explicații logice, cum a fost creată omenirea de către EA/ENKI printr-un fel de inginerie genetică dar la un nivel mult mai ridicat decât ce fac oamenii acum (pentru cei care nu știu EA/ENKI este un Zeu, acesta fiind Satan). Mă gândesc serios să mă alătur și eu acelei societăți de sataniști, dar vreau să mai studiez înainte.

Nu-i nimic despre sacrificii, despre lucruri oribile și diabolice ci e vorba de meditații, folosirea puterilor minții/ale sufletului, cunoaștere și multe alte lucruri benefice pentru noi ca ființe umane.

Vreau părerea voastră despre acel site și nu-mi veniți cu citate din biblie.

Ultima modificare de eueucalipt (2015-11-14 23:45:02)

Deconectat

Subsol forum