Postat pe 25 iulie 2016 în Articole, Noutăţi

Duminică, 31 iulie 2016, în cadrul Sfintei Liturghii de la ora 10:30, vom marca împlinirea a trei ani de activitate a părintelui vicar Iulian-Marian Șchiopu, care, după cum bine știm cu toții, din luna septembrie al acestui an, va merge la Roma pentru a se dedica studiilor teologice de specialitate. Tot în această zi, în mod oficial, dânsul își va încheia activitatea în parohia noastră, dar avem bucuria ca să nu ne părăsească imediat ci să mai rămână în mijlocul nostru pentru o perioadă, timp în care îl putem saluta în tihnă și să ne luăm rămas bun. Este un moment important cel de la liturghia de duminică și avem posibilitatea de a ne exprima aprecierea, recunostința sau oricare alte sentimente pentru activitatea plină de zel a părintelui Iulian în parohia Sfânta Cruce, căruia îi dorim succes și binecuvântare!

 

Iulian Paula

Un comentariu la “Pr. Iulian-Marian Șchiopu”

Pentru a schimba imaginea de la avatar, accesează site-ul gravatar.com.
  1. irma manoliu spune:

    Parafrazez cuvintele pr. vicar Iulian ( Revista Actualitatea Crestina nr 7 din 2013 ) Ii multumesc Domnului pentru darul minunat al Preotiei si il rog sa ma insoteasca cu harul si binecuvanarea sa. Preotii sunt chemati sa mearga pe urmele lui CRISTOS, sa fie buni pastori ai turmei incredintate.
    O sa ne lipseasca , mai ales predicile ,cu mesajele care nu puteau sa nu miste nici cele mai impietrite suflete.Nu se pot uita nici indemnurile, sfaturile de la spovada. Nu ramane decat sa ne rugam in continuare sa ramana acelas bun Pastor , indiferent unde se va afla.

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>