Postat pe 17 ianuarie 2016 în Articole, Noutăţi

Anul acesta, comunitatea parohiei „Sfânta Cruce” a „înfiat” un copil „pe perioada de un an” care, în casa „Sf. Ioan”, împreună cu alți opt copii se bucură de o îngrijire (o masă decentă, un loc cald de dormit, și condiții de curățenie și igienă etc), de o educație și de o afecțiune deosebită din partea celor care li se dedică.
Din partea noastră oferim lunar 1250 lei. Multe persoane ar dori să-i ajute pe acești copii dar din cauza resurselor financiare reduse nu pot face un pas concret. De aceea cine dorește să se angajeze să ofere 5 lei lunar (sau și zece lei lunar) pe o perioadă de un an o poate face punând întrun plic sumă destinată acestui copil pe care îl poate lăsa în cutia poștală a parohiei menționând numele și prenumele. Un număr mare de persoane care contribuie cu puțin, contribuie de fapt cu tot ceea ce este necesar întreținerii acestui copil. (Statul contribuie și el cu 60% rămânând ca 40% să se acopere din ceea ce contribuim noi).
Detalii despre Casa Sf. Ioan care se află sub patronajul Asociației Caritas-București le puteți găsi la adresa:
http://www.caritasbucuresti.org/ro/component/flexicontent/9-caritas/83-casa-sf-ioan.html

Un comentariu la “„Înfiem” un copil”

Pentru a schimba imaginea de la avatar, accesează site-ul gravatar.com.
  1. irma manoliu spune:

    Doresc din tot sufletul sa ajut acest copil cu 10 lei lunar din pensia nu prea mare. Deci din luna ian. voi introduce lunar in cutie 10 lei. Ma bucur ca pot ajuta un copilas .
    20- 01-2016
    Manoliu Irma

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>