Postat pe 30 august 2014 în Noutăţi
  • Săptămâna aceasta, vineri, 5 septembrie 2014, și sâmbătă, 6 septembrie 2014,  avem Prima Vineri, respectiv Prima Sâmbătă a lunii septembrie. Adorația Euharistică începe atât vineri, cât și sâmbătă, la ora 17.00.
  • Sâmbătă, 6 septembrie 2014, se organizează pelerinajul anual la Mănăstirea Călugărilor Carmelitani de la Ciofliceni, unde este venerată icoana Maicii Domnului de pe Muntele  Carmel, sau Maica Domnului a Scapularului. Locul de adunare al pelerinilor este la Baloteşti, de unde grupul se îndreaptă pe jos pe un drum care traversează pădurea către mănăstire. Pe parcurs se recită Sf. Rozariu şi alte rugăciuni, iar la mănăstire se va celebra Sf. Liturghie. Mersul la Baloteşti şi apoi întoarcerea de la Ciofliceni se face cu autocarul ori autobuzul. Plecarea din Bucureşti spre Baloteşti se va face de la Biserica Franceză, la ora 9.30. Costul călătoriei este de 20 de lei. In vederea unei bune organizări la biroul parohiei s-a deschis o listă pentru înscrieri.

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>