Postat pe 9 martie 2014 în Noutăţi
  • Marți, 18 martie 2014, la Sf. Liturghie de seară de la ora 18.00, vom începe Trezena (devoţiune de 13 marţi) în cinstea Sf. Anton de Padova.

   Toţi aceia care aleargă la ajutorul Marelui făcător de minuni şi doresc să urmeze devoţiunea celor 13 marţi, îşi pot exprima intenţia de rugăciune (acatistul) la biroul parohiei.

Timp de 13 săptămâni, în fiecare marţi seara, după Sf. Liturghie cu predică, la care sunt pomenite toate intenţiile (acatistele), urmează: rugăciuni în cinstea Sf. Anton de Padova, binecuvântarea cu moaştele sfântului şi venerarea lor.

  • Mulţumind tuturor celor care anul trecut au răspuns apelului nostru, vă îndemnăm şi anul acesta, iubiţi credincioşi, să direcţionaţi cei 2% din impozitul anual pe venit, către parohia noastră.

Găsiţi Formularul 230, completat cu datele parohiei, la standul de cărți din biserică sau îl puteți descărca de pe site-ul parohiei ( www.sfantacruce.ro ).

Apoi acest formular 230, completat cu majuscule, trebuie (până pe 23 mai 2014) depus sau trimis prin poştă (scrisoare recomandată cu confirmare de primire) la administraţia financiară a sectorului de care aparţineţi cu domiciliul; sau îl aduceţi la parohie!

Vă mulţumim că sunteţi alături de necesităţile bisericii noastre!

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>