• Duminica aceasta, duminica a III-a din Advent, ca în fiecare an, colecta de la toate Sfintele Liturghii este destinată Asociației Caritas a arhidiecezei noastre. Anul acesta vor fi ajutați copiii și tinerii lipsiți de ocrotire părintească care trăiesc în Casa Sf. Ioan a Asociației Caritas București.
  • Tot astăzi, duminică, 15 decembrie, după Sf. Liturghie de seară de la ora 18.00, aici, în biserica noastră, va avea loc un concert susținut de studenți și absolvenți ai Universității de muzică din București, cu piese vocal-instrumentale specifice perioadei de Advent, arii clasice, piese din repertoriul de Crăciun, colinde românești dar și internaționale.
  • Vineri, 20 decembrie 2013, fiind a 3-a vineri a lunii, după Sf. Liturghie de seară de la ora 18.00, avem Lectio Divina în sala de cateheză a parohiei. Vom proclama, explica și medita Evanghelia Duminicii următoare, Duminica a 4-a din Advent, din Evanghelia după Sf. Matei 1, 18-24.

Vă așteptăm cu drag, pe cât mai mulți, să ne rugăm și să medităm împreună ”Cuvântul lui Dumnezeu”!

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>