Postat pe 2 decembrie 2013 în Noutăţi

 

 

  • „Mai mare bucurie este în a da decât în a primi !” Cu acest motto creştinesc, îndemnăm pe toţi enoriaşii parohiei noastre, ca în acest timp al Adventului, să ofere din puţinul lor şi celor mai nevoiaşi ai parohiei.

La picioarele Sf. Anton, Părintele săracilor, Vă aşteaptă zilnic un coş în care puteţi oferi pentru cei mai săraci ai parohiei, alimente neperisabile, ca de exemplu: ulei, zahăr, făină, orez, conserve.

În ultimele săptămâni din Advent, vom duce acasă la cei nevoiaşi aceste daruri ale D-voastră împreună cu gândul cel bun de Sfintele Sărbători.

 

  • Săptămâna aceasta avem Prima Vineri şi Prima Sâmbătă a lunii. Atât vineri, 6 decembrie, cât şi sâmbătă, 7 decembrie, Adoraţia în faţa Prea Sf. Sacrament expus începe la ora 17.00.

Deoarece vineri seară nu va fi preot în scaunul de spovadă, cei care doresc să se spovedească de Prima Vineri, să vină din timp.

Vă reamintim că Adoraţia din Prima Sâmbătă este dedicată în chip deosebit familiilor din parohia noastră, pe care le invităm cu drag să participe.

 

  • Duminica viitoare, 8 decembrie, colecta de la toate Sfintele Liturghii va fi destinată ajutorării sinistraților din Filipine, în urma taifunului devastator din 8 noiembrie anul curent.

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>