• Mâine, luni, 17 decembrie 2012, începem Novena de Crăciun, pe care o vom face atât la Liturghia de dimineață cât și la cea de seară.
 •  Iubiți credincioși, apropiindu-se Sfintele Sărbători de Crăciun, Vă reamintim tuturor datoria creștinească de a ne pregăti și sufletește, primind Sfintele Sacramente ale Spovezii și Împărtășaniei. Săptămâna aceasta vom merge acasă și la cei bolnavi pentru a-i îngriji sufletește, dar și pentru a le duce din darurile pe care D-voastră le-ați adus la biserică pentru ei. Dacă aveți cunoștință de persoane pe care nu le avem în evidență și care doresc să se spovedească, Vă rugăm să le anunțați la biroul parohiei!
 •  Duminica trecută, colecta de la toate Sf. Liturghii a fost pentru construirea bisericii Mănăstirii Călugărilor Carmelitani de la Ciofliceni – Snagov. Suma de 1.650 lei a fost dusă la mănăstire de câțiva enoriași ai parohiei, chiar a doua zi, luni, 10 decembrie. Starețul mănăstirii Vă mulțumește și ne asigură pe toți de amintirea în rugăciune.
 •  Vineri, 21 decembrie 2012, fiind a 3-a vineri a lunii, după Sf. Liturghie de seară de la ora 18.00, avem Lectio Divina în sala de cateheză a parohiei. Vom proclama, explica și medita Evanghelia Duminicii următoare, Duminica a IV-a din Advent, din Evanghelia după Sf. Luca 1, 39-45, Vizita Mariei la Elisabeta. Vă așteptăm cu drag, să ne rugăm și să medităm împreună Cuvântul lui Dumnezeu!

2 comentarii la “ANUNTURI (Duminica a III-a din Advent, 16 decembrie 2012)”

Pentru a schimba imaginea de la avatar, accesează site-ul gravatar.com.
 1. elisabeta spune:

  In primul rand, buna tuturor. Consider ca Lectio Divina este o ledtie bine venita si pe intelesul tuturor,o abordare a citatelor biblice, in care fiecare poate medita si exprima ceea ce a inteles din acel citat sau verset.Un moment in care sa ne putem gandi mai mult la Dumnezeu, dar in acelasi timp si la noi insine. Daca suntem sau nu in concordanta cu invataurile evangheliei;sa analizam ce am facut si ce nu am facut si ar trebui sa facem de acum in viata noastra conform invataturilor crestine.
  Felicitari celui care apropus-o.

 2. tita spune:

  MULTUMIM PADRE!CA PRIN ACESTE „LECTIO DIVINA” PUTEM INTRA IN SCENA ,IN ATMOSFERA EVENIMENTELOR BIBLICE ,PRILEJ CU CARE AVEM OCAZIA SA CUANTIFICAM STAREA NOASTRA SPIRITUALA.
  FITI BINECUVINTAT!

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>