Postat pe 17 noiembrie 2012 în Noutăţi
  • Facultatea de Teologie Romano-Catolică, vă invită, în cadrul conferințelor pe tema ”Rațiunile credinței”, să luați parte la dezbaterea Abordări științifice ale credinței. Conferențiari: Prof. Dr. Andrei Marga de la Institutul Cultural Român și Dr. Robert Lazu de la Timișoara. Dezbaterea va avea loc joi, 22 noiembrie, la ora 19.00, în Aula Magna a Facultății de Teologie.

 

  • Vineri, 23 noiembrie, în cadrul Târgului Gaudeamus 2012 de la Romexpo, Pavilion central, la standul Editurii Galaxia Gutenberg, vor avea loc două lansări de carte:

de la 16.30, lansarea cărții Partea cea bună (autor: Tereza-Brîndușa Palade, cu un cuvânt înainte de IPS Ioan Robu, Arhiepiscop-Mitropolit de București);

de la 17.30, lansarea cărții Isus din Nazaret. De la intrarea in Ierusalim la Inviere (autor: Josepf Ratzinger – Papa Benedict al XVI-lea).

 

  • Duminica viitoare, 25 noiembrie, avem Solemnitatea: Domnul Nostru Isus Cristos – Regele Universului, sărbătoare cu care se încheie anul bisericesc. După Sf. Liturghie de la 10.30, va urma un scurt moment de Adoraţie în faţa P.Sf. Sacrament expus.

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>