Postat pe 30 septembrie 2012 în Noutăţi

–      Luna octombrie este o lună închinată Maicii Domnului cinstită prin rugăciunea ”Sfântului Rozariu”. În fiecare seară, la ora 17.30, înaintea Sfintei Liturghii, un preot, în fața statuii Sfintei Fecioare Maria, se va ruga împreună cu credincioșii Sfântul Rozariu.

 

–      Mâine, 1 octombrie, este hramul Bisericii ”Sf. Tereza” de lângă Cimitirul Bellu Catolic. Sf. Liturghie solemnă se va celebra seara, la ora 18.00.

 

–      Joi, 4 octombrie, este hramul Bisericii ”Sf. Francisc de Assisi”. Sf. Liturghie solemnă de hram se va celebra tot seara, la ora 18.00.

 

–      Vineri și sâmbătă avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă a lunii cu devoțiunile obișnuite. Adorația Euharistică, atât vineri cât și sâmbătă, va începe la ora 17.00.

 

–      Vineri, 5 octombrie, la Catedrala „Sf. Iosif”, Sărbătoarea Sfintei Faustina Kowalska. La  ora 15.00, Ora Milostivirii Divine. Se va celebra Sf. Liturghie urmată de  Rozariul Divinei Milostiviri.

 

–      Duminică, 7 octombrie, este hramul Bisericii din Popești-Leordeni. Sf. Liturghie a hramului se va celebra la ora 11.00.

 

–      Începem înscrierea copiilor de clasa a II-a pentru ”Prima Sfântă Împărtășanie”. Pregătirea va începe duminică, 14 octombrie, și se va ține în fiecare duminică de la ora 9.30 la 10.30, în sala de cateheză a parohiei.

Un comentariu la “ANUNTURI (Duminica a XXVI-a DPA, 30 septembrie 2012)”

Pentru a schimba imaginea de la avatar, accesează site-ul gravatar.com.
  1. Filip Cristina spune:

    Laudat sa fie Isus si Maria. Multumim pentru informatii. Asteptam cu nerabdare inscrierea pentru Prima Sfanta Impartasanie deoarece fetita noastra este in clasa a doua.

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>