–      Mulţumind tuturor celor care au răspuns deja apelului nostru de a completa Formularul 230, direcţionând cei 2% din impozitul anual pe venit, către parohia noastră, reamintim celor care încă n-au completat formularul şi doresc să facă acest lucru, că se apropie data limită pentru a depune formularul la secţiile financiare, şi anume 25 mai 2012. Precizăm celor care poate nu au completat formularul, deoarece nu au primit Fişa Fiscală de la angajator, că începând de anul trecut aceasta nu mai e obligatorie a fi trimisă împreună cu formularul completat.

 

–      A sosit ultimul număr al Revistei Actualitatea Creştină. Deoarece pe 20 mai 2012, în Duminica a 7-a a Paştelui, Biserica Catolică serbează a 46-a Zi Mondială a Comunicaţiilor Sociale, acest număr al revistei conţine multe articole pe această temă. Însă articolul cel mai interesant şi totodată important pentru noi, este cel despre Părintele Sebastian (Ivan Petre) care a slujit şi comunitatea noastră şi a rămas în gândul şi rugăciunea multora dintre D-voastră. Nu vă dezvăluim mai multe, lăsându-vă pe Dvs să le descoperiţi!

 

–      Cei interesaţi, puteţi ridica de la biroul parohiei DVD-ul cu filmarea şi CD-ul cu fotografii de la Prima Sfântă Împărtăşanie!

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>