Postat pe 29 februarie 2012 în Noutăţi
Dragi frati si surori in Cristos,
Cu ocazia intrarii in Postul Mare 2012, Sfantul Parinte Papa Benedict al XVI-lea spunea: „Sa fim atenti unii fata de altii pentru a da impuls caritatii si faptelor bune” (Evr 10,24)
„Postul Mare ne ofera inca o data oportunitatea de a reflecta asupra inimii vietii crestine: caritatea. De fapt, acesta este un timp propice pentru ca, ajutati de Cuvantul lui Dumnezeu si de sacramente, sa reinnoim drumul nostru de credinta, atat personal cat si comunitar. Este un parcurs marcat de rugaciune si de impartasire, de tacere si de post, asteptand sa traim bucuria pascala.”
De aceea, familliile de la parohia Sfanta Cruce se intalnesc sambata viitoare, 3 martie 2012, la ora 17.00, sa petreaca un timp de rugaciune si de meditare a catorva momente importante din viata lui Isus. Va invitam la aceasta adoratie a familiilor sa aprofundam ce spunea Sfantul Parinte in mesajul intrarii in Postul Mare si anume, ca si familii, sa reiinoim drumul nostru de credinta si sa avansam impreuna cu Isus care isi va da viata pe Cruce pentru noi.
Va invitam intr-un mod special sa ne abandonam ca si familii lucrarii Duhului Sfant, sa ne daruim prin fapte de caritate aproapelui, sa fim mai atenti la persoanele din jurul nostru si sa aratam tuturor ca Isus este in centrul vietii noastre.
Cu speranta ca o sa ne vedem sambata la Biserica Sfanta Cruce, o  sa incheiem aceasta invitatie tot cu cateva propozitii din mesajul Sfantului Parinte:
” Atentie fata de ceilalţi in reciprocitate este si a recunoaste binele pe care Domnul il implineste in ei si a multumi impreuna cu ei pentru minunile de har pe care Dumnezeul cel bun şi atotputernic continua sa le realizeze in fiii sai. Atunci cand un crestin vede in celalalt actiunea Duhului Sfant nu poate decat sa se bucure de asta si sa dea glorie Tatalui ceresc.”
Va dorim un timp binecuvantat in Domnul !
Numai bine,
Tony si Oana

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>