Postat pe 26 noiembrie 2011 în Noutăţi

1) Săptămâna aceasta avem Prima Vineri şi Prima Sâmbătă a lunii decembrie. Atât vineri cât şi sâmbătă, Adoraţia în faţa Prea Sf. Sacrament expus începe la ora 17.00. Vă reamintim că adoraţia din Prima Sâmbătă este dedicată în chip deosebit familiilor din parohia noastră, în luna aceasta având şi specificul timpului de Advent, timpul de aşteptare a venirii Mântuitorului. Adoraţia va fi intitulată „Vine Mântuitorul!” şi se va încheia cu o binecuvântare specială cu Preasf. Sacrament.

2) Vă reamintim, iubiţi credincioşi, de iniţiativa IPS-ului Ioan Robu, deja împământenită în marile oraşe din toată lumea catolică, a unei Adoraţii Euharistice continue.

Adoraţia zilnică în capela laterală (baptismală) din Catedrala Sf. Iosif va începe luni din a treia săptămână din Advent (12 decembrie).

Pentru a asigura prezența continuă în fața Preasfântului Sacrament, credincioșii care doresc, se pot înscrie pe un formular pe care îl găsiţi în biserică. Formularul se completează şi se lasă în biserică! Precizăm faptul că această înscriere nu este doar pentru o singură dată, ci pentru un timp cât mai îndelungat.

3) „Mai mare bucurie este în a da decât în a primi !” Cu acest motto creştinesc, îndemnăm pe toţi enoriaşii comunităţii noastre, ca în acest timp al Adventului, să ofere din puţinul lor şi celor mai nevoiaşi ai parohiei.

La picioarele Sf. Anton, Părintele săracilor, Vă aşteaptă zilnic un coş în care puteţi oferi pentru cei mai săraci ai parohiei, alimente neperisabile, ca de exemplu: ulei, zahăr, făină, orez, conserve.

În ultimele săptămâni din Advent, vom duce acasă la cei nevoiaşi aceste daruri ale D-voastră împreună cu gândul cel bun de Sfintele Sărbători.

În numele lor, Vă mulţumim pentru darul D-voastră şi Domnul să vă răsplătească cu tot harul şi binecuvântarea!

afis-adoratie fam 03 dec

2 comentarii la “ANUNTURI (Duminica I din Advent, 27 noiembrie 2011)”

Pentru a schimba imaginea de la avatar, accesează site-ul gravatar.com.
  1. Marius Oanţă spune:

    interesant afisul, cine l-a facut?

  2. pr.ionel spune:

    Tinerii de la Comunitatea Emanuel.

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>