Postat pe 6 noiembrie 2011 în Noutăţi
  • Azi, duminică, 6 noiembrie, vom merge din nou la Cimitirul Cioplea pentru sfinţirea mormintelor, începând cu ora 14.00.
  • Mâine, luni, 7 noiembrie, la ora 10.30, IPS Ioan Robu îşi va serba ziua de naştere celebrând o Sf. Liturghie în Catedrală împreună cu toţi preoţii din Arhidieceză. Suntem invitaţi cu toţii, preoţi şi credincioşi, să participăm la acest moment de comuniune cu Păstorul Bisericii noastre locale.
  • Sâmbătă, 12 noiembrie, în Parcul Colţea din Bucureşti şi în alte 30 de localităţi din ţară, organizaţiile Caritas din România vor aprinde „Un Milion de Stele” într-un gest de solidaritate socială cu oamenii care trăiesc în sărăcie, în uitare, care se confruntă cu excluziunea şi nepăsarea socială. Este un gest simbolic, prin care numai în Bucureşti se vor aprinde aproape 700 de lumânări, fiecare flacără reprezentând o persoană afectată de sărăcie. Menţionăm faptul că IPS Ioan Robu susţine această campanie la nivelul Arhidiecezei noastre.

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>