Postat pe 13 ianuarie 2011 în Articole

Pentru tinerii cu vârste între 16 și 25 din Arhidieceza Romano-Catolică de București (ARCB), Centrul Diecezan pentru Pastoraţia Tineretului a lansat o provocare: cei care răspund, au şansa să participe gratuit la Ziua Mondială a Tineretului, care va avea loc la Madrid în perioada 16-21 august 2011.

Este vorba de un concurs diecezan, cu tema: „Întâlnirea mea cu Isus”. Tinerii participanţi trebuie să trimită o mărturie personală despre întâlnirea lor cu Isus, întâlnire care le-a marcat viaţa. Autorul mărturiei considerate de juriu drept cea mai impresionantă va participa gratuit la Ziua Mondială a Tineretului de la Madrid.

La finalul concursului, cele mai interesante mărturii vor fi publicate, de către organizatori, într-o carte. Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul www.tic.ro al Centrului pentru Pastoraţia Tineretului din ARCB.

A3 Afis ZMT k

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>