Postat pe 10 septembrie 2010 în Noutăţi

afis hram sfcruce

5 comentarii la “HRAMUL BISERICII NOASTRE: 14 septembrie 2010!”

Pentru a schimba imaginea de la avatar, accesează site-ul gravatar.com.
 1. veronyca spune:

  Ne vedem parinte pe 14 Septembrie, la hram…!

 2. NEAGU ELISABETH spune:

  Multumim pentru comunicare, vom participa la hramul bisericii !

 3. Angelica spune:

  An de an le spun parintilor ( sunt educatoare la gradinita Sfanta Cruce )ca cele mai multe dintre informatii pe care copiii le primesc la gradinita se vor pierde. Insa…rolul lor, a informatiilor, nu e acela de a fi redate, neaparat, ci…PENTRU A AJUTA INTELIGENTA SA SE DEZVOLTE; La timpul respectiv informatia data si-a facut ….datoria.
  Aseara, la predica de la HRAM, acelasi lucru trebuIe sa-l intelegem. Informatiile s-au pierdut…poate cele mai multe… insa, cu siguranta, ele ne-au ajutat sa intelegem ca MANTUIREA NE-A FOST DATA INTR-UN TIMP BINE STABILIT DE DUMNEZEU SI …CA EL, DUMNEZEU, A FACUT POSIBILA MANTUIREA RESPECTANDU-NE NATURA UMANA.
  Si, acest lucru e nemaipomenit.

 4. ofelia spune:

  Desi departe de casa, ma gindesc cu emotie la sarbatoarea de la biserica „mea”. Cum lucrez mult si in ritm sustinut aici in Franta, mai sa uit ca e sarbatoare ; noroc cu mailul parintelui Pojum. Asa am participat si eu cu gindul si sufletul la sarbatoarea dv. Va urez numai bine.

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>