Postat pe 18 iulie 2010 în Noutăţi

–         Colecta de duminica viitoare, 25 iulie 2010, de la toate Sfintele Liturghii, va fi pentru ajutorarea sinistraţilor din Moldova, în urma inundaţiilor de care am auzit cu toţii.

–         A sosit ultimul număr al revistei Actualitatea Creştină! Printre articolele deosebite ale acestui număr, care semnalează ultimele evenimente din viaţa arhidiecezei, cum ar fi, de exemplu, administrarea Tainei Sfântului Mir în parohia noastră, sfinţirea Bisericii din Constanţa închinată Sfântului Padre Pio, o atenţie deosebită, în acest timp în care se cunună mulţi tineri din comunităţile noastre, merită articolul Părintelui Ieronim care prezintă o icoană a Sfinţilor soţi Ioachim şi Ana, părinţii Sfintei Fecioare Maria, pe care îi vom sărbători în ziua de 26 a acestei luni.

–         Au sosit şi CD-urile cu poze şi DVD-urile cu filmarea de la Mir, pe care le puteţi ridica de la biroul parohiei.

O săptămână binecuvântată de Domnul, tuturor!

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>