Postat pe 17 aprilie 2010 în Noutăţi

Preacucernici părinţi, persoane consacrate, iubiţi credincioşi,

Astăzi, vineri, 16 aprilie 2010,  Sfântul Părinte Benedict al XVI-lea împlineşte frumoasa vârstă de 83 de ani, iar în 19 aprilie şi 24 aprilie se împlinesc 5 ani de la alegerea sa ca Episcop al Romei, respectiv de la inaugurarea Pontificatului său.

Acest triplu aniversar al Sfântului Părinte m-a determinat să-i scriu în numele întregii Arhidieceze şi să-l asigur de susţinerea şi rugăciunea noastră mai ales în aceste ultime săptămâni, când persoana sa şi Biserica în general sunt obiectul unor atacuri deşănţate.

Vă îndemn pe toţi, preoţi, persoane consacrate şi credincioşi, ca în perioada 18 – 25 aprilie să vă rugaţi în mod deosebit pentru Sfântul Părinte şi pentru Biserica Universală, la toate Sfintele Liturghii pe care le celebraţi sau la care participaţi, organizând adoraţie euharistică cu acest scop şi oferind rugăciunea rozariului în biserică, în familie şi în particular.

Rămânem uniţi în rugăciune, în comuniunea cu Sfântul Părinte, cel care a fost pus de Domnul cel Înviat să fie Întăritorul credinţei noastre.

Cu binecuvântare,

+ Ioan Robu

Arhiepiscop Mitropolit de Bucureşti

Miercuri, 21 aprilie 2010, ora 19.00, suntem invitaţi, în cadrul Grupului de Rugăciune, animat de Comunitatea Emanuel, la o învăţătură despre mărturisirea lui Cristos Înviat – evanghelizare-, ţinută de părintele Paul Marţiu, paroh la Biserica „Sfântul Francisc din Assisi”.

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>