Postat pe 10 aprilie 2010 în Noutăţi

În aceste zile are loc înscrierea candidaţilor (12 ani împliniţi) pentru primirea Tainei Sfântului Mir, care va avea loc sâmbătă, 26 iunie 2010.

Pregătirea va începe duminică, 18 aprilie 2010, şi se va ţine în fiecare duminică, între orele 9.30 – 10.30, în sala de cateheză a parohiei.

6 comentarii la “Începe pregătirea pentru Sf. Mir !”

Pentru a schimba imaginea de la avatar, accesează site-ul gravatar.com.
 1. Eduard Muller spune:

  Laudat fie Isus.Parinte fiul meu implineste 12 ani in august pe 31. Poate poate sa ia parte la pregatirea pentru Sf. MIR?

 2. Florin Ardelean spune:

  Am vorbit cu Pr Ionel in jurul aceluiasi subiect, tinand cont ca ai nostri copii au fost colegi la Prima Sf Impartasanie.

  Si dansul a acceptat-o pe fiica mea. Asadar, sper ca il va accepta si pe micul Mueller, ca si poate si pe ceilalti colegi de generatie de atunci.

 3. pr. ionel spune:

  Sigur, Dl. Eduard!
  Pentru cei care implinesc anul acesta 12 ani, vom face o mica exceptie. Deci si ei pot sa se inscrie intre candidatii la Sf. Mir!
  Numai bine!

 4. Rita Timpu spune:

  Pentru pr.Ionel
  Astazi am plecat ceva mai devreme de la slujba din cauza fiului cel mic(e mai nazdravan) si nici duminica trecuta nu am mai trecut pe la birou.As fi vrut sa stiu daca il mai pot inscrie pe fiul meu cel mare Alexandru Mihai Emilian pentru Sf.Mir.El are 15 ani dar si la Sf. Impartasanie noi am venit mai tarziu ptr ca si el ca si mine am trecut de la ortodoxie doar acum cativa ani.Multumim pentru intelegere.

 5. simina spune:

  laudat sa fie Isus.Ma numesc Simina si sunt din targu ocna in judetul bacau am facut prima sf impartasanie si urmeaza sa fac mirul . Apartin bisericii schimbarea la fata detinuta de pr.Purcaru Ioan .dar nu stiu daca pot sa fac mirul daca am 11 ani.Astept cu nerabdare un raspuns

 6. Pr. Ionel spune:

  Dragă Simina, la întrebarea ta poate răspunde cel mai bine, şi poate în favoarea ta, părintele tău paroh!

  Numai bine!

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>