Postat pe 22 decembrie 2009 în Noutăţi

Miercuri, 23 decembrie 2009, Corul de tineri al Bisericii Romano-Catolice „Sf. Nicolae” din Bacău, va anima cântările din cadrul Sf. Liturghii de seară, de la ora 18.00, după care va susţine un Concert (instrumental) de Colinde.

Vă aşteptăm cu drag!

4 comentarii la “23.12.2009: CONCERT (instrumental) DE COLINDE”

Pentru a schimba imaginea de la avatar, accesează site-ul gravatar.com.
 1. Marius Oanta spune:

  foarte interesant!…este un moment minunat la care trebuie sa participam fiecare dintre noi!…

 2. Ana Ladan spune:

  Un dar frumos de sarbatori facut de confratii in credinta de la Bacau , sperand in acelasi timp sa fie si un imbold care sa convoinga pe cat mai multi dintre ascultatori (deci auditori ai concertului ) ca dupa cum spunea Sf. Augustin „a canta in Biserica inseamna a te ruga de doua ori”(chiar daca este vorba de Colinde) si in acest fel „Pruncusorul Isus” ne va darui si parohiei noastre mai multi doritori de a participa la cor. Sarbatori binecuvantate tuturor!

 3. NEAGU ELISABETH spune:

  Multumim mult pentru informare, este o initiativa placuta si vom face tot posibilul sa fim prezenti !

 4. Ana Ladan spune:

  MINUNAT CADOU DE SF.SARBATORI.
  MULTUMIMDIN SUFLET CELOR CARE AU REUSIT SA NE READUCA DATINILE STRABUNE AICI LA SUTE DE KM DE „LEAGANUL CREDINTEI ROMANESTI” CUM ESTE CONSIDERATA DE MULTI MOLDOVA NOASTRA. MULTUMIM SI PARINTELUI PAROH „AL NOSTRU” PENTRU INVITATIE.

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>