Postat pe 1 aprilie 2007 în Predici

Osana, Fiul lui David! Binecuvantat este cel care vine in numele Domnului, Regele lui Israel: Osana in inaltul cerului!
Fratilor preiubiti, in timpul postului de patruzeci de zile ne-am pregatiti inimile prin pocainta si fapte de iubire, iar astazi ne-am adunat sa incepem, impreuna cu intreaga Biserica, celebrarea misterului pascal – al mortii si invierii Domnuui nostru Isus Cristos – , Mister pentru implinirea caruia El a intrat in cetatea sa, Ierusalim. Celebrand, asadar, cu toata credinta si evlavia intrarea mantuitoare a lui Isus, sa-l urmam si noi pe Domnu,, pentru ca, impartasindu-ne, prin har, de crucea lui, sa avem parte pe inviere si viata.
Sa ne rugam: Dumnezeule, mareste credinta celor care si-au pus speranta in tine si asculta cu induraer rugaciunile celor care te omplora, pentru ca noi, care astazi purtam ramuri in maini in cinstea triumfului lui Cristos, sa-ti aducem rod de fapte bune in El, care vietuieste si domneste in vecii vecilor. Amin.

Adaugă un comentariu

Poţi folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>